Back

Подготовка за успешно полагање на тестови, испити и сертификати

akademieDSK врши подготовки за полагање на тестови и официјални сертификати по германски јазик и тоа:
  • официјални сертификати по германски јазик за студирање и работа во Германија и Австрија
  • полагање матура по германски јазик
  • екстерен испит по германски јазик
  • тековни и годишни тестови по германски јазик од основните или средните училишта
Доколку препознавте нешто од Вашите потреби, тимот на Онлајн курсевите на akademieDSK Ви стои на располагање.