Стекнувањето на вештини и знаења во преден план

Нашиот интерактивен модел на учење секогаш го ставаме во функција на постигнување на Вашите цели како дополнително би ја поттикнале Вашата мотивација, а секогаш со индивидуален и позитивен пристап кон интересите и особеностите на секој слушател.

Успехот секако не е случаен, туку е резултат на планирање, мотивирана и посветена заедничка работа.

Со akademieDSК имате гарантиран успех на сите Ваши планови и намери, бидејќи ние наставата ја конципираме според Вашите потреби и можности.

Во akademieDSК-група често се учи подобро отколку сам.

Многубројните интерактивни вежби придонесуваат за заеднички напредок на групата и нудат различни можности за зајакнување на групниот идентитет. 

*го јакнеме чувството на единство

* се почитуваме меѓусебно

* ги почитуваме заедничките правила

* го помагаме меѓусебното поврзување и тимското работење

* се запознаваме и другаруваме

Но патот на учењето е индивидуален, како и поставените цели. Затоа доколку сметате дека повеќе Ви одговора самостојно да ги дефинирате интензитетот, фокусот и методите на учење akademieDSК е Вашиот вистински партнер.

 

Политиката за приватност на личните податоци на корисниците врши уредување на начинот на кој АДСК Академие ДООЕЛ Скопје(понатаму: „Akademie DSK“) ги собира, користи, одржува и заштитува личните податоци на корисниците на www.akademiedsk.online. Со поставување на политика за заштита на личните податоци, ние како компанија имаме за цел уредување на правото за заштита на приватноста и сигурноста на личните податоци кои се цел на обработка.

Оваа политика за приватност се однесува единствено за наведената интернет страна.

Оваа Политика на приватност не се однесува на лични податоци кои ги собираат други интернет страни, до кои можеби пристапувате преку нашaтa интернет страна.

Кои информации ги собираме?

За време на посетата на интернет страната, Вашата приватност целосно се почитува.

При посета на интернет страната, Akademie DSK ги обработува Вашите лични податоци (лични податоци за идентификација и информации за контакт), само доколку доброволно ги оставите во контакт форма на нашата интернет страна, заради користење на нашите услуги, како што се пријавување на електронски билтен, пријавување на курс, настан, работилница или академија, електронско online плаќање за курс, настан, работилница или академија.

При онлајн плаќање за курс, настан, работилница или академија, Akademie DSK нема пристап до податоците поврзани со вашата платежна картичка или сметка во банка, бидејќи тие се испраќаат директно до сертифициран процесинг центар за трансакции со платежни картички и банката преку сигурносна врска.

За кои цели се користат собраните податоци и информации?

Akademie DSK ги обработува Вашите лични податоци за:

– овозможување на online користење на нашите услуги, со намера за подобрување на корисничкото искуство преку унапредување на квалитетот на услугата кон корисниците, односно поефикасно одговарање на Вашите барања и давање на потребната поддршка.

– администрирање на содржината, промоциите и други функционалности на страната, а се со цел да го подобриме нејзиниот квалитет и услугите што ги нудиме преку неа.

Вашите лични податоци нема да се обработуваат за ниту една друга цел, освен за целта заради која се собрани. 

Обработка на вашите лични податоци за друга цел, може да се врши единствено врз основа на ваша претходна согласност.

На кој начин се врши обработката на личните податоци?

Обработката на вашите лични податоци Akademie DSK ја врши согласно прописите за заштита на лични податоци на Република Северна Македонија, преземајќи ги сите пропишани технички и организациони мерки за обезедување на тајност и заштита при обработката на личните податоци со кои располага.

Вработените во Akademie DSK се обврзани да ги чуваат во тајност сите информации (вклучително и личните податоци), до кои ќе дојдат за време на извршувањето на нивните работни задачи.

Akademie DSK применува сигурносни мерки при прибирање, чување и процесирање на информациите заради заштита од неавторизиран пристап, промена, откривање или уништување на вашите лични податоци, како и податоци што не се лични, а се складирани на нашата страна. Личните податоци може да бидат доставени само на надлежните органи, согласно со законски предвидената постапка.

Други информации

Имајќи ја во предвид природата на Интернетот, треба да се напомене дека при неговото користење пасивно и автоматски се собираат податоци за навиките и преференциите на неговите корисници.

Колачиња на пребарувачот на интернет (Cookies)

Колачиња (“cookies”) се мали текстуални фајлови кои се снимаат на вашиот компјутер или мобилен уред заради подобрување на корисничкото искуство и не се поврзуваат со вашите лични податоци кои претходно сте ни ги доставиле.

Со помош на колачињата Akademie DSK го следи движењето на посетителите на интернет страната и на тој начин собира податоци за подобро разбирање за користењето на интернет страната од страна на посетителите, со цел да се подобри корисничкото искуство, да се оптимизира и унапреди функционалноста на интернет страната.

Колачињата ни овозможуваат да го препознаеме вашиот интернет пребарувач, при следната посета на интернет страната. Колачињата може да ги зачуваат вашите преференции и други технички информации, но не можат да читаат податоци или информации од вашиот хард диск или мобилен телефон, ниту пак да читаат други зачувани фајлови за колачиња од други интернет страни.

Повеќето пребарувачи автоматски прифаќаат колачиња, но постои можност со промена на подесувањата во вашиот прелистувач да отфрлите некое или сите колачиња. Ако ги одбиете нема да можете да уживаате во целосно интерактивно искуство предвидено од страна на Akademie DSK и ќе пропуштате одредени функции на веб страната.

За да ги промените подесувањата за колачиња, притиснете на: Cookie settings

Промени во политиката за приватност на личните податоци

Akademie DSK има право да ја ажурира оваа политика за приватност на личните податоци во кое било време. Кога ќе го направиме тоа, ќе го ревидираме датумот на ажурирање на крајот на овој документ. Корисникот се согласува дека е негова одговорност периодично да ја проверува Политиката за приватност и дека е свесен за промените.

Прифаќање на условите

Со продолжување на пристапот и користењето на интернет страна www.akademiedsk.online, корисникот ги прифаќа одредбите од оваа Политика за приватност.

Доколку не се согласувате со оваа Политика за приватност, ве молиме да го прекинете пристапот до интернет страната.

АДСК Академие ДООЕЛ Скопје

Датум на ажурирање: 04.07.2020